Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo - ifaktor

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.Ez kissé szokatlan, hiszen mégiscsak Budapesten vendégeskednek, noha a sajtótájékoztatón elmondta a portugál csapatkapitány, hogy beleegyezne egy vereségbe is a magyarok ellen, ha végül az Eb-t megnyernék.

Csisztu Zsuzsa, aki a Puskásról csinált egy háttérvideót az Eb előtt viccesen kitette, hogy Ronaldoval csinált-e vajon interjút, de természetesen a válasz a kérdésre: nem. (A kitett kép is csak fotoshop)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!