Az önzetlen testvéri szeretetről és barátságról mesél Tóth Gabi - ifaktor
Tóth Gabi fekete-fehérben

Gabi a csalad.hu-ra írt egy blogbejegyzést, melyben kifejti gondolatait az önzetlen testvéri szeretetről és az igaz barátságról. A bejegyzés többek között a Gabit ért negatív véleményáradat apropóján jött létre, amit a kislány, Hannaróza keresztelőjével kapcsolatosan kapott.


Hannaróza keresztelőjére nem rég került sor, keresztanyjának Gabi egyik barátnőjét kérte fel, ezzel is kifejezve mérhetetlen nagy háláját és szeretetét felé. A közvélemény azonban úgy reagált erre, mintha Gabi főben járó bűnt követett volna el, hogy nem a testvérét választotta. A testvérpár között nem történt emiatt súrlódás, sőt Vera kifejezetten örült Gabi döntésének.

"Vera a testvérem, összeköt minket a vér és 32 év. Pontosan tudja, milyen vagyok, mit gondolok a világról, és bár sok mindenben különbözünk, alapvetően ugyanaz az értékrendünk. Hogy is lehetne más, hiszen „egy tőről fakadtunk". Szóval Vera nem csinált presztízskérdést abból, hogy ő „csak" a nagynénije Hanninak egészen addig, amíg el nem kezdtek záporozni a méltatlankodó commentek. Szerencsére akkor is csak átsuhant az agyán, hogy most vajon rosszul kellene-e magát éreznie, de aztán el is hessegette a gondolatot és az élet ment tovább és én olyan hálás vagyok neki ezért"- írja blogbejegyzésében Gabi.

Gabi írásában hosszasan ecsetelte kapcsolatát Bogi barátnőjével is. Talán nehéz lenne átadni Gabi érzéseit a barátságról, így helyettünk inkább, 'beszéljenek' az ő szavai: "De mi van a barátsággal? Én sokáig, sokszor úgy gondoltam, hogy nincs önzetlen baráti szeretet. Sajnos ezt igazolta az élet is. De aztán jött Bogi. Tíz éve találkoztunk és már az első beszélgetések alkalmával kiderült, hogy sorstársak vagyunk. Ugyanolyan műtétje volt, mint nekem, ugyanúgy átélte azokat a borzalmakat, amiket én, és ő is azt gondolta sokáig, hogy vele az anyaság csodája nem, vagy nem úgy történhet meg. Hamar a bizalmamba fogadtam, és sok olyan dolgot megosztottam vele, amit akár a családommal nem mertem. Fontos volt egy ún. kívülálló véleménye, mert van, hogy távolabbról objektívebb képet lehet alkotni bizonyos dolgokról".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!