Az RTL Reggeli vendége volt Zimány Linda - ifaktor
Zimány Linda bordó ruhában

Zimány Lindát az utóbbi időben nem igazán látni a tévéképernyőn, időnként azért feltűnik egy-egy műsorban, de inkább a social médiai platformon, az Instagrammon aktív. Annyira szerteágazó a foglalkozása, hogy bajban lehetnek azok, akik definiálni szeretnék mi minden is ő egy személyben.


Mi azért megpróbáljuk, jogász, szépségkirálynő, influenszer, műsorvezető, modell. Személye és magánélete sosem kerülte el a magyar sajtó érdeklődését. Az RTL Reggeli mai adásában a műsorvezetőknek mesélt arról, hogy jelenleg mivel tölti a napjait, van-e párkapcsolata, hol tart jogász karrierjében.

Linda elárulta, hogy habár akadnak udvarlók, továbbra is szingli. Jogász karrierjét illetően, már túl van a nehezén, de még mindig előtte áll két szakvizsga letétele.

A beszélgetés során kitért még arra, hogy nagyon hiányoznak Los Angeles-ben élő barátai, akikkel még akkor barátkozott össze, amikor 4 évet ott élt, akkori modell-karrierje miatt.

Aki a teljes beszélgetésre kíváncsi, az a linkre kattintva megtekintheti. Linda az adás 58. percétől lesz látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!