Az RTL Reggeliben vendégeskedett Horváth Cintia - ifaktor

Horváth Cinti az RTL Reggeli műorvezetőinek mesélt magáról, vállalkozásáról, a Miss Balatonban való szerepléséről. Cinti még 2014-ben lett a Miss Balaton közönség által díjazottja, majd ezt követően bekerült a mentorok közé, ahol segíti a lányok felkészülését a verseny alatt. Ezen túl saját ruházati webshopja van, influenszer és szerepelt a tavalyi év A Konyhafőnők VIP évadában.


A webshopra visszatérve, Cini elmondta, hogy már gyerekkora óta imádja a ruhákat, az öltözködést és a divatot, így nagyon kézenfekvő volt számára, hogy a későbbiekben ezzel foglalkozzon. Így is lett, az ország minden pontjára szállítanak ruhákat a webshopjából.

A Konyhafőnk VIP-ben való szereplésére áttérve pedig elmesélte, hogy már jóval a főzőműsor előtt szeretett a konyhában kísérletezni, a fúziós vonal pedig nagyon megtetszett neki.

Még egy egészségesebb változatú palacsintát is készített.

Cintivel a beszélgetést ezen a linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!