Az RTL Reggeliben vendégeskedett Horváth Cintia - ifaktor

Horváth Cinti az RTL Reggeli műorvezetőinek mesélt magáról, vállalkozásáról, a Miss Balatonban való szerepléséről. Cinti még 2014-ben lett a Miss Balaton közönség által díjazottja, majd ezt követően bekerült a mentorok közé, ahol segíti a lányok felkészülését a verseny alatt. Ezen túl saját ruházati webshopja van, influenszer és szerepelt a tavalyi év A Konyhafőnők VIP évadában.


A webshopra visszatérve, Cini elmondta, hogy már gyerekkora óta imádja a ruhákat, az öltözködést és a divatot, így nagyon kézenfekvő volt számára, hogy a későbbiekben ezzel foglalkozzon. Így is lett, az ország minden pontjára szállítanak ruhákat a webshopjából.

A Konyhafőnk VIP-ben való szereplésére áttérve pedig elmesélte, hogy már jóval a főzőműsor előtt szeretett a konyhában kísérletezni, a fúziós vonal pedig nagyon megtetszett neki.

Még egy egészségesebb változatú palacsintát is készített.

Cintivel a beszélgetést ezen a linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!