Az RTL Reggeliben vendégeskedett Nagy Bogi - ifaktor
Nagy Bogi a természetben

Nagy Bogi az RTL Reggeli műsorvezetőinek arról mesélt, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban, hogyan viseli a vírushelyzetet, a koncertek elmaradását és az online oktatást.


Az iskolát illetően Bogi elmesélte, hogy nagyon rossz élmény volt számára a szalagavató elmaradása, ugyanis kislány kora óta arra vágyott, hogy hercegnői ruhában táncolhasson a saját bálján. A tanórái online zajlanak és mindeközben az érettségire is készül, ami a jelen állás szerint a hagyományos módon lesz megtartva.

"A szüleim csak annyit kértek tőlem, hogy legyen egy b tervem a zenélés mellett. Nagyon 'törékeny' hangom van, mivel kiskoromban rengeteget sírtam és emiatt gyengék a hangszálaim, de természetesen megértem őket és jelentkeztem egyetemre. Nagyon szeretem a gyerekeket, kis korában az ember még annyira tiszta, éppen ezért megjelöltem egy óvodapedagógiai szakot"- mondta Bogi.

A magánéletet és a zenélést illetően mosolyogva mesélte, hogy boldog és szerelmes, ami nagyon jó hatással van zenei munkásságára is, éppen készülőben van első saját albuma.

Bogival a beszélgetést az alábbi linken éred el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!