Az RTL Reggeliben vendégeskedett Szomjas Jennifer - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásának egyik vendége volt Szomjas Jennifer, akivel a nemrég bezsebelt díjáról, TikTok-népszerűségéről és coming outjáról beszélgettek.


Jennifer a közelmúltban elnyerte a Nickelodeon Kids Choice Awards díját, melyben őt szavazták meg a legkedveltebb magyar influenszernek.

Hogy hogyan jutott ideig? Karrierje a járványhelyzet elején kezdődött, amikor sok más emberrel együtt ő is elveszítette a munkáját, majd hazaköltözött szüleihez. Ekkor kezdte el használni a TikTok-applikációt, mellyel rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el. Táncos videóit egyre többek kezdték el nézni, majd egyre többféle tartalmat gyártott TikTokra. Amint úgy érezte, hogy szeretik őt és, amit csinál, közönsége elé állt és coming outolt.

Jeniferrel a beszélgetést az alábbi linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!