Az RTL Reggeliben vendégeskedett Szomjas Jennifer - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásának egyik vendége volt Szomjas Jennifer, akivel a nemrég bezsebelt díjáról, TikTok-népszerűségéről és coming outjáról beszélgettek.


Jennifer a közelmúltban elnyerte a Nickelodeon Kids Choice Awards díját, melyben őt szavazták meg a legkedveltebb magyar influenszernek.

Hogy hogyan jutott ideig? Karrierje a járványhelyzet elején kezdődött, amikor sok más emberrel együtt ő is elveszítette a munkáját, majd hazaköltözött szüleihez. Ekkor kezdte el használni a TikTok-applikációt, mellyel rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el. Táncos videóit egyre többek kezdték el nézni, majd egyre többféle tartalmat gyártott TikTokra. Amint úgy érezte, hogy szeretik őt és, amit csinál, közönsége elé állt és coming outolt.

Jeniferrel a beszélgetést az alábbi linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!