Az X-Faktoron kívül is segíti a fiatal tehetségeket ByeAlex - ifaktor
Márta Alex, ismertebb nevén, ByeAlex immár sokadik éve a magyarországi X-Faktor egyik mentora, azonban nem csak a műsorban, hanem azon kívül is keresi a tehetséges, ám még nem feltétlenül befutott énekeseket a zenész.


„Tudjátok, elég jellemző rám, hogy fiatal tehetségek produkcióban működöm közre! Íme hoztam egy újat, Fehér Hollóval! Szerintem az egyik legjobb, amin mostanság dolgoztam!"

– írta a Facebook-oldalán Alex.

Az-az igazság, hogy lehet kedvelni, vagy nem kedvelni a szókimondó mentort, azonban az X-Faktorban valóságos megújulást hozott a jelenléte. Hála neki divat lett, hogy már az élő adások alatt megjelennek az énekesek saját (!) készítésű dalai a YouTube-on, amelyek közül néhány milliós nézettséget is produkál.

Noha sokan összehasonlítják a korábbi mentorokkal a jelenlegieket, így utalva arra, hogy a mostaniak gyengébb színvonalat képviselnek, ebben a tekintetben ez semmiképpen sem igaz (persze a régi mentorok azért tény, hogy komolyabb szaktekintélynek számítottak – a szerk.).

Alex mindenestre nem csak a műsorban, hanem a való életben is keresi a tehetségeket és „apu" néven rendszeresen közreműködik zenéikben.

Így tette azt Polával, Lucával, a Fehér Hollóval, vagy éppen az általa felfedezett Manuellel.

Részünkről ez egy nagyon szimpatikus törekvés és sok sikert kívánunk hozzá Alexnek továbbra is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!