Az X-Faktoron kívül is segíti a fiatal tehetségeket ByeAlex - ifaktor
Márta Alex, ByeAlex
Márta Alex, ismertebb nevén, ByeAlex immár sokadik éve a magyarországi X-Faktor egyik mentora, azonban nem csak a műsorban, hanem azon kívül is keresi a tehetséges, ám még nem feltétlenül befutott énekeseket a zenész.


„Tudjátok, elég jellemző rám, hogy fiatal tehetségek produkcióban működöm közre! Íme hoztam egy újat, Fehér Hollóval! Szerintem az egyik legjobb, amin mostanság dolgoztam!"

– írta a Facebook-oldalán Alex.

Az-az igazság, hogy lehet kedvelni, vagy nem kedvelni a szókimondó mentort, azonban az X-Faktorban valóságos megújulást hozott a jelenléte. Hála neki divat lett, hogy már az élő adások alatt megjelennek az énekesek saját (!) készítésű dalai a YouTube-on, amelyek közül néhány milliós nézettséget is produkál.

Noha sokan összehasonlítják a korábbi mentorokkal a jelenlegieket, így utalva arra, hogy a mostaniak gyengébb színvonalat képviselnek, ebben a tekintetben ez semmiképpen sem igaz (persze a régi mentorok azért tény, hogy komolyabb szaktekintélynek számítottak – a szerk.).

Alex mindenestre nem csak a műsorban, hanem a való életben is keresi a tehetségeket és „apu" néven rendszeresen közreműködik zenéikben.

Így tette azt Polával, Lucával, a Fehér Hollóval, vagy éppen az általa felfedezett Manuellel.

Részünkről ez egy nagyon szimpatikus törekvés és sok sikert kívánunk hozzá Alexnek továbbra is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!