Azahriah egyre több koncertet ad rajongóinak - ifaktor

Pálffy Attila, vagyis zenei művésznevén Azahriah egyre több koncertlehetőséget kap, amiket remekül kihasználva fantasztikus bulikat csap a nagy zenekarok elő zenekaraként.


A fiatal tehetség előtt egyre több ajtó nyílik meg. Nyár elején élte át első igazi koncertélményét és azóta szinte meg se állt a fiatal srác. Rengeteg zenekar, akárcsak a Wellhello elő zenekaraként is felkérik és a fiatal lányok megőrülnek érte.

Bár Azahriah még Paul Street néven kezdte karrierjét, akkor még csak a YouTube-világába csöppent bele, ahol heti vagy havi rendszerességgel készített hátborzongató történetekről szóló videókat követőinek.

Azahriah az utóbbi fél évben hatalmasat robbant a köztudatban és már rendszeresen ad koncerteket is és a TikTokon imádják használni dalainak hangját a fiatal lányok.

Így tovább Attila!

@azahriah

👍

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Világsztárokkal érkezett a megújult Frizbi előzetese

A Frizbi Hajdú Péterrel korábban hosszú éveken keresztül futott sikerekkel – és néhány botránnyal – övezve. Most Hajdú Péter a LifeTV-n tér vissza a showműsorral.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!