Azonnal felkapott lett TikTokon a felszolgáló, aki énekelt az egyik vendégnek - ifaktor
miranda willmore éneklés közben

Elképesztő hanggal rendelkezik és eddig senki nem tudott róla. Felrobbant tőle az internet


A rendkívüli tehetséggel megáldott felszolgáló lány videóját, azonnal felkapta az egész világ, beleértve a TikTokot is. A Cracker Barrel nevű vendéglátó egységben, az egyik vendégnek énekelte el a „Happy Birthday" című dalocskát és ezt követően egy nem várt álom vette kezdetét.

Miranda Joy Willmore, aki az illinoisi Marion városában, a Cracker Barrel nevű helyen dolgozik, már több mint 20 éve azt hitte, hogy azért kapott meghívást a Today műsorába, hogy elénekelje ott is a „Happy Birthday" című dalt, amivel híres lett. Azonban ez nem teljesen volt igaz.

Hoda és Jenna a két műsorvezető, meglepte Mirandát, mégpedig azzal, hogy a cég ahol dolgozik, őt és a bandáját Nashvillbe küldik, hogy felvegyenek egy albumot, stúdió körülmények között.

Willmore a könnyeivel küszködve köszönte meg ezt a hatalmas lehetőséget.

A Cracker Barrel fogja finanszírozni az egész költséget. Miranda egyébként 4 éve énekel az U-Foria nevű együttesben, ami néha egy kis plusz pénzt hoz neki a megélhetésében.

A videó azért ment hatalmasat és kapott 1 millió megtekintést TikTokon, mert az éppen születésnapját ünneplő férfi, Jared Gravatt feltöltötte azt és csinált egy kis promót neki. Teljesen érthető az éneklés hallatán, miért történt mindez.

@jaredgravatt

Tiktok find this girl and make her famous please. Best birthday song ever!! 🤩 ##fy ##fyp ##crackerbarrel

♬ original sound - Jared Gravatt

Reméljük, hogy sikerül valóra váltani az álmát Mirandának és egy befutott énekes lehet belőle.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!