B. Nagy Réka büszkén vállalja bőrhibáit - ifaktor
B. Nagy Réka egy autó mellett áll farmer kabátban

Az utóbbi időben a népszerű tartalomgyártó, B. Nagy Réka Instagram-oldalán egyre több olyan bejegyzést láthatunk, amiben a test pozitív gondolkozásra ösztönzi követőit és ennek érdekében megmutatja magán apró hibáit.


Legújabb bejegyzésében Réka egy közelről felvett videóban mutatta meg arcán lévő bőrhibáit, amiket sokan filterekkel, vagy éppen sminkkel takargatnak. Réka ezzel szeretné ösztönözni rajongóit, hogy ők is fogadják el magukat, minden egyes apró hibájukkal együtt.

Réka elárulta posztjában, hogy ahogyan sokan másoknak is, neki is rendszeresen meggyűlik a baja arcbőrével. Nem mindegy az sem, hogy éppen mit eszik, hiszen egy-egy rosszul eltalált étel előhozhatja az allergiáját, ekcémáját vagy éppen a fránya pattanásokat, ami mindenkit üldöz.

Ennek ellenére Réka szereti a bőrét és igyekszik megadni neki a legjobbakat, amire csak vágyik. De persze minden odafigyelés ellenére is előfordul, hogy az embernek épp rossz időszakban van a bőre.

„Sokszor, mikor nézünk egy képet, vagy egy videót, amin tökéletesen be van világítva az arc, ezek az apróbb "bőrhibák" fel sem tűnnek, pedig ugyanúgy ott vannak. Senkinek sem tökéletes a bőre, sőt.... nekem is sokszor kipattog, kivörösödik. Allergiás és ekcémás vagyok, így ha bármi olyat eszem, vagy olyannal érintkezik a bőröm, az rögtön meglátszik rajta. De én így szeretem"

– írta bejegyzésében Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!