B. Nagy Réka ismét felszólalt az internetes zaklatás ellen - ifaktor
B Nagy Réka csillagos fürdőruhában és törölközőn fekszik egy stégen

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a népszerű influenszer, B. Nagy Réka a szívén viseli az internetes zaklatás igen komoly ügyét. Olyannyira, hogy már több kampányban is részt vett, ami erre a komoly témára hívja fel a figyelmet.


A téma súlyosságáról mi is számtalan esetben beszámoltunk rá, mikor influenszereink sértőbbnél sértőbb hozzászólások hadát kellett, hogy elviseljék. Természetesen az építő jellegű negatív kritika és a szándékos sértegetés között óriási a különbség és nem összekeverendő a két dolog.

B. Nagy Réka mellett még olyan influenszerek nevei találhatóak meg a kampányban, mint például:

  • Nagy Bogi
  • Whisper Ton
  • Szabó Fanna
  • Molnár Marcell
  • Verebélyi Vivi és Norbi.
„Ne hagyjuk hogy a sértő hangok elnyomjanak! 💙 Az online bántalmazás nem játék… sokan bele sem gondolnak abba, milyen mély sebet tudnak okozni a másiknak. Az elmúlt évekbe minden social média platformon kaptam negatív hozzászólásokat, volt ami kevésbé, volt ami pedig nagyon durva volt. Szerencsére én megtanultam kezelni és nem foglalkozom ezekkel, viszont tudom hogy sok embernek nehéz ezt feldolgozni. 😣Merjetek segítséget kérni! Használjátok bátran a HelpApp-ot! Örülök, hogy ilyen fantasztikus emberekkel vehetek részt, egy ilyen fontos kampányban"

- olvasható Réka bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!