B. Nagy Réka lázad a filterek ellen - ifaktor
B Nagy Réka rózsaszín hajjal, farmer kabátban támaszkodik az autója oldalára

Akik rendszeresen követik a népszerű influenszer, B. Nagy Réka tartalomgyártását, már észrevehették, hogy az utóbbi időben egyre több figyelmet szentel a pozitív testkép fontosságának felhívására. Legújabb posztja is erről szól.


Réka nem is olyan régen egy Instagramra feltöltött videóban mutatta meg arca apróbb bőrhibáit, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy nem minden az az Instagrammon, aminek látjuk. Rengetegen retusálják képeiket, vagy filtereket alkalmazva szépítik meg magukat.

Úgy tűnik az influenszernek tényleg elege lett ebből, ugyanis ismét egy ezzel a témával foglalkozó videót töltött fel Instagram-oldalára, amin megmutatja arcát egy filterrel, amit nem mellesleg rengetegen használnak és rögtön utána az igazi arcát, minden effekt nélkül.

„Mikor görgettem a TikTokot vagy az instát, azon gondolkoztam, hogy vajon hogyan tudnak így kinézni? Majd megláttam hogy ez egy filter... ne higgyetek el mindent amit az interneten láttok! Elképesztően károsak ezek a beauty filterek, olyan ideállt állítanak elénk, amit nem szabad követni"

- hívta fel követői figyelmét Réka erre az igen fontos témára.

A két arc között elképesztően nagy a különbség és meg kell mondanunk őszintén, Réka igazi, filterek nélküli arca sokkal természetesebb és ezáltal szebb is, mint az agyon effektezett, szinte Barbie baba tökéletességű arc.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!