B Nagy Réka:” Merjük felvállalni önmagunkat, hogy kik is vagyunk igazán” - ifaktor
Megjelent B Nagy Réka legújabb klipje Harcolok címmel, melyről az RTL Reggeli műsorvezetőinek mesélt a mai adásban. Réka elmondta, hogy klipjében, illetve dalával azt próbálta szimbolizálni, hogy egy embernek mennyi belső harcai lehetnek saját magával.


Réka szerint ugyan is, ugyanaz az ember másképp viselkedik különböző élethelyzetekbe és szituációkban. A klipben a különböző jelenetképek- lázadó rocker, csinibaba, tudós kutató- ezt próbálták megmutatni. A legfontosabb, hogy mindig minden helyzetben merjük felvállalni önmagunkat, legyen az megjelenés, öltözködés vagy vélemény, nézőpont.

Rékával a beszélgetést az RTL Most honlapján tudod visszanézni, az adás 18. percében 'találkozhatsz' vele.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!