B Nagy Réka:” Merjük felvállalni önmagunkat, hogy kik is vagyunk igazán” - ifaktor
Megjelent B Nagy Réka legújabb klipje Harcolok címmel, melyről az RTL Reggeli műsorvezetőinek mesélt a mai adásban. Réka elmondta, hogy klipjében, illetve dalával azt próbálta szimbolizálni, hogy egy embernek mennyi belső harcai lehetnek saját magával.


Réka szerint ugyan is, ugyanaz az ember másképp viselkedik különböző élethelyzetekbe és szituációkban. A klipben a különböző jelenetképek- lázadó rocker, csinibaba, tudós kutató- ezt próbálták megmutatni. A legfontosabb, hogy mindig minden helyzetben merjük felvállalni önmagunkat, legyen az megjelenés, öltözködés vagy vélemény, nézőpont.

Rékával a beszélgetést az RTL Most honlapján tudod visszanézni, az adás 18. percében 'találkozhatsz' vele.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!