B. Nagy Réka: Nem takargatom az alakom többé - ifaktor

Lelkesen kampányol az önszeretet és a body positivity mellett B. Nagy Réka.


A body positivity fogalma manapság igen felkapott, nagyon sokan szólalnak fel és mutatják meg 'kényesebb' testrészeiket, melyek cseppet sem a tipikus instagram-kompatibilis képek. A szó szinte már mozgalommá nőtte ki magát, melyben valószínűleg jelentős szerepe volt a véleményvezéreknek, akik rengeteg embert inspiráltak és bátorítottak arra, hogy ők is bátran vállalják fel 'hibáikat', ugyanis tökéletes nem létezik. Tökéletesre szerkesztett és manipulált kép azonban annál inkább létezik.

Réka is beállt a sorba és levetkőzte testével és alakjával kapcsolatos szorongását, amelyet sok esetben bő ruhák alá rejtett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!