B. Nagy Rékánál kiverte a biztosítékot egy Instagram-filter - ifaktor
B. Nagy Ráka farmeringben

A fiatal énekesnő teljesen kiakadt egy Instagram-filteren, mely lényegében átszabja az egész arcot.


Videóban mutatja meg Réka, hogy hogyan változtatja szebbé arcát a filter, ami mindenét átformálja, beleértve a szemét, szemöldökét, száját, sőt még a bőre színét is barnábbá teszi. Majd lemossa a kamera előtt a sminkjét és azt is megmutatja, hogy natúr, sminktelen arcát hogyan manipulálja a szűrő. Elképesztő a kettő közti különbség. Valóban érdemes elgondolkozni rajta, hogy miért van erre a 'hazugságra' szükségünk.

"A social média sötét arca. Senki sem tökéletes és nem is kell annak lennünk. Nem kell különböző BEAUTY filtereket használni ahhoz hogy szépek legyünk, egy közösségi média felületen. Az összes ilyen filterről meg van a véleményem… Egy olyan ideált állít elénk, amit nem szabad követni. Mindannyian mások vagyunk, mindenki máshogy szép és ez így van rendjén. Maradjatok önmagatok, szeressétek azt akit a tükörben láttok és ne akarjatok különböző szépségideáloknak megfelelni"

- írja posztja alatt Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!