Bajuszt növesztett Toppler Dorina - ifaktor
Toppler Dorina fehér ruhában mosolyog

Ha November, akkor No-Shave November. Ezúttal meglepetésszerűen egy hölgy Instagram-sztárunk Toppler Dorina a jó ügy érdekében bajuszt rajzolt magának, hogy ezzel felhívja a figyelmet a férfiak rendszeres szűrővizsgálatának fontosságára és így a lehető legjobb példát mutassa követőinek.


A hazai influenszerek körében igen rendhagyó eset, hogy az ellenkező nemek egymásért felszólaljanak, és ez szerencsére megtörni látszik. Dorina legújabb Instagram-posztjában ugyanis a férfiakért áll ki, ezzel kiváló irányba befolyásolva több mint 64 ezer követőjét.

A bejegyzésben @toppdorina arra kéri férfi rajongóit, hogy növesszék meg arcszőrzetüket, majd vágassák november 30-án divatosra egy barber segítségével, így a fodrászatban minden férfi után ezer forintot adományként kap Magyarország legnagyobb férfiegészségével törődő alapítványa.

„Idén is egy jó ügy mellett állhatsz ki:
növeszd meg arcszőrzetedet és hívd fel minden férfi barátod figyelmét a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára
  • Jelentkezz be november 30.-ra a kijelölt barber shopok egyikébe
  • Minden vendég után 1000Ft-ot adományozunk a Mentsmanust Alapítványnak, hogy közösen még több embernek segíthessünk
Még nem késő csatlakozni. Állj ki te is egy jó ügy mellett és élvezd a kiemelt törődést a legszuperebb barber shopokban, hogy tied lehessen a legvagányabb szakáll/bajusz a városban!"

– hívja fel figyelmünket az influenszer.


Ne hagyd ki!