Dolly Parton - ifaktor
Íme 13 Bak sztár, akik nélkül nem lenne kerek a világ

A Bakok az állatöv földi eleméhez tartoznak – a Bikával és a Szűzzel együtt – akikkel történetesen hihetetlenül jól összeillenek. A Föld jegyűek mind gyakorlatiasak, önállóak, és ambiciózusak.


Ők az állatöv legszorgalmasabb dolgozói, és semmit sem szeretnek jobban, mint előrejutni az életben. Ambiciózusak, ravaszok, eltökéltek, anyagiasak és hihetetlenül erősek. Akkor is folytatják, amikor mások már tíz mérfölddel ezelőtt feladták volna. Ez teszi őket nagyszerű élettársakká, valamint barátokká vagy munkatársakká.

A Bakok hűségesek és támogatják barátaikat és szeretteiket. Szeretnek biztonságos, fényűző fészket teremteni és kényelmes, irigylésre méltó életet élni. A Bakok megértik, hogy mi mozgat másokat, és tisztában vannak saját igényeikkel és tulajdonságaikkal is. A Bakok jó emberek!

Ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk a klasszikus Bak személyiségjegyekről és típusokról, elég, ha megnézzük a leghíresebb celeb Bakokat: Kate Middleton, Michelle Obama, Dolly Parton, Bradley Cooper, Zayn Malik, John Legend és Liam Hemsworth, hogy csak néhányat említsünk.

Meghan Trainor

Az újdonsült anyuka, Meghan Trainor nem fél nagylábon élni és bátran költeni a nehezen megkeresett pénzét. Vett egy hatalmas, 10 000 négyzetméteres otthont Encino-ban, ami minden kétséget kizáróan egy lenyűgöző villa. Az énekesnő december 22-én született.

Ricky Martin

A latin sztár kortalan, jóképű és elképesztően sármos. Az ikon - aki mostanában nyíltan vállalja a szexualitását - nem mindig volt hajlandó beszélni a magánéletéről. Mint a legtöbb Bak, ő sem tárja a nagyvilág elé magánéletét. A csodálatos Ricky december 24-én született.

Jared Leto

Hamarosan a Marvel vámpírjaként, Morbiusként kísérti az utcákat, és nem fél kipróbálni új trükköket sem. Nemrég a Gucci kifutóján is megmutatta magát a rajongók legnagyobb örömére. A rejtélyes művész december 26-án született.

Denzel Washington

A Bakok nem félnek sötét és mély helyeket felfedezni. Denzel Washington nemrég a "Macbeth" világában merült el. Az ikon december 28-án született.

John Legend

Az énekes mindent megtesz azért, hogy olyan inspiráló apa legyen, amilyenre minden gyermek vágyik. Bak jegyűként nagyon komolyan veszi a gondviselő szerepét. John december 28-án született.

Bradley Cooper

A hollywoodi színész imádja magát teljesen belevetni egy-egy szerepbe - ahogyan az olyan haverokkal is együtt lógni, mint Brad Pitt. A Bak színész január 5-én született.

Diane Keaton

A legendás színésznő, aki hamarosan 76 éves lesz, mindig készen áll arra, hogy korától függetlenül megmutassa szexi oldalát. Január 5-én született.

Kate Middleton

Gyakorlatias Bakként nem fél luxusban élni - és nem fél az eladósorba kerüléstől sem! A globális ikon január 9-én született.

Zayn Malik

A popsztár kitartó és domináns személyiség - mindezek a Bak csillagjegy legfőbb tulajdonságai. Január 12-én született.

Orlando Bloom

A Bak színész megmutatta hűségét és igaz szerelmét Katy Perry iránt. Ez a földi jegy arról ismert, hogy hosszú távú elköteleződésre vágyik. Január 13-án született.

Liam Hemsworth

Liam az elmúlt években meghúzta magát, és időt szakított a magánéletére és a személyes boldogságra. E földi jegy emberei tudják, mikor kell sürögni-forogni, és mikor kell az otthoni életet előtérbe helyezni. Január 13-án született.

Michelle Obama

A politikai ikon és a remény szónoka, az erőművész megmutatja Bak állhatatosságát, hogy olyan világot építsen, amelyben hisz. Január 17-én született.

Dolly Parton

Az énekes-dalszerző egy igazi ikon, ráadásul a COVID-19 vakcinák finanszírozója. Legyünk őszinték, Dolly Parton pótolhatatlan személy a mi kis világunkban. Január 19-én született.

Igen Bakok, elég jó társaságban vagytok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!