Bakivideó került ki az X-Faktor mentorairól - ifaktor

Bakivideóban Adél, Peti, Alex és Laci ügyetlenkedése.


Még javában folyik a jelentkezés az X-Faktor 2021-es évadába, hogy a mentorok megtalálják Magyarország legtehetségesebb új hangját. Ahogy korábban már megírtuk idén Csobot Adél vette át Dallos Bogi helyét a mentorok közül.

Most elhoztunk nektek egy bakivideót, melyben a tehetségkutató műsor kulisszatitkaiba leshetünk bele, azaz hány baki árán jut el Adél, Peti, Alex és Laci a megfelelő szöveg felmondásáig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!