Balaton Sound helyet saját bulit készül szervezni Pumped Gabo - ifaktor
Balaton Sound helyett saját bulit készül szervezni Pumped Gabo

Pumped Gabo Instagram-oldalára került ki egy poszt, ahol egy saját szervezésű buli ötletét lengette be, amiről hamarosan részleteket is elárul.


Gabo közösségi oldalán arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki a fesztiválérzés, amiben már elég régen volt része, ezért arra is felkészült, hogy mi lesz, ha nem lehetnek idén sem tömegrendezvények. Erre egy saját szervezésű buli ötletével állt elő, amiről egyelőre csak annyit árult el, hogy Siófokon lenne, és korlátozott létszámban lehetne rajta részt venni.

„Nem tudom, idén lesz-e Sound, de igazából ha elgondolkodunk egy kicsit, soha nem a Balaton Sound volt maga, inkább a barátok, barátnők, napsütés, sok nevetés, és jó vibe. Na meg a lelked mélyéig hatoló dübörgő zene napokon keresztül. Igaz? ♥️ Ez az amit mindannyian imádunk. Tavaly ez kimaradt, borzasztóan hiányzott, idén nem tudom lesz-e, ezért nem is tétlenkedtem, megálmodtam, most szervezés alatt van. Siófokon korlátozott létszámmal 3 napos menet! Nekünk, nektek, pont úgy ahogy szeretjük. ♥️ részletek hamarosan!"

– írta Instagram- bejegyzésében az influenszer.

Gabo életében egyébként is egy fontos fordulópont köthető a Balaton Soundhoz, ugyanis az itt bemutatott táncával tett szert országos ismertségre, és vált a hazai celebvilág nélkülözhetetlen figurájává.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!