Balázs Fecót gyászolja Szabó Ádám közösségi oldalán - ifaktor
Szabó Ádám ingben áll sötét háttér előtt

Szomorú hírt osztott meg követőivel Szabó Ádám Instagram-oldalán. Tegnap egy ország gyászolta a Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas zenészt, Balázs Fecót, azonban Ádámnak nem csak Őt kellett gyászolnia. Egyik leghíresebb dalával emlékezett meg róla Ádám is, amit feltöltött közösségi oldalára.

A Sztárban Sztár idei győztese varázslatos hangjával énekelte el Balázs Fecó egyik slágerét, amit meg is mutatott közönségének. Ádám azt is elárulta, hogy sajnálatos módon nem csak a művészt, hanem Irén nagymamáját is gyászolja e dallal.

A videónak már pár órán belül óriási sikere volt. Nem véletlen, hisz Ádámnak hatalmas tehetsége van az előadó-művészethez.

„Ma duplán gyászolok.
A mai naptól fentről vigyáz ránk drága nagymamám, Irén mama és a nagyszerű Balázs Fecó. Sokunknak lett nagyon szomorú nap ez a mai... Ezzel a dallal búcsúzom elsősorban szeretett nagymamámtól és tisztelettel Balázs Fecótól! Isten nyugtassa Őket békében!"

– írta Ádám meghatóan közösségi oldalán.

Köszönjük Ádámnak, hogy megosztotta velünk ezt a csodálatos videót!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!