Balesetet szenvedett Miss Mood - ifaktor
Mező Dorottya, a Rico és Miss Mood formáció női tagja autóbalesetet szenvedett a tegnapi napon. Az énekes a közösségi oldalán számolt be róla, hogy mi történt.


„Túl vagyok életem első közlekedési balesetén.. Én a vétlen sofőr voltam. Szerencsére mindenki épségben van. Pont két hete volt, hogy egyedüli nőként vettem részt a Közlekedési kultúra napjának kampányában, és ezt már akkor is és most is kiemelem, mennyire fontos, hogy vigyázzunk egymásra az utakon is, és vezessük felelősségteljesen, mert a baj megtörténik egy pillanat alatt."

– írta Rico partnere az Instagram-oldalán.

Miss Mood hozzátette a biztonság kedvéért, hogy a bejegyzéshez csatolt fotó nem akkor készült, hanem sokkal korábban és az anyósülésről fotózta magát. Bizonyára nem akart támadási felületet adni a kritikusoknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!