Balhé alakult ki két ismert TikTok-sztár között - ifaktor
Balhé alakult ki két ismert TikTok-sztár között

A napokban az egyik népszerű hazai TikTokker, Sápi Vivien egy különös videót töltött fel közösségi oldalára, amiben egy másik ismert hazai TikTok-sztárra panaszkodott név nélkül. Nem kellett sokáig találgatnunk, hogy ki lehet a másik fél.


Ugyanis Vivi videójában arra tett megjegyzést, hogy ez a bizonyos TikTokker illetlenül viselkedett, mikor nem adta meg neki a tiszteletet és nem köszönt vissza az utcán. A sztár hamar felfedte magát, hiszen véleménye szerint hamis vádakkal illették.

@viviensapi

A tisztelet alap. Oké? 🥺❤️ #foryou #fy #fyp

A videóra pár órával később érkezett is a reakció, Lady Szomjas Jennifertől, aki elmondta a nyilvánosságnak, hogy Sápi Vivi róla beszél és elmondása szerint, nem állít igazat.

@ladyszomjas

@viviensapi 👋🏼 #ladyszomjas

Később Lady Szomjas videójára kommentben reagált Vivi, melyben ezt írta:

„Minden sztorinak két oldala van, nem szorul magyarázatra, találkoztunk már… 😊 Én szándékosan nem említettelek, nem célom a lejáratás. Nincs harag"

– írta Vivi Jenni válasz videójára.

Persze Jenni sem hagyta szó nélkül és megtisztelve TikTokker társát válaszolt kommentjére.

„Ez nem lejáratás, csak én szerettem volna, hogy te rögtön megkapd tőlem az üzenetem, nem haragszom"

– írta Jenni a videója alatti komment szekcióban.

Véleményünk szerint, ha Vivinek tényleg problémája volt Jenniferrel, azt privátban is megbeszélhette volna vele. Abban azért szerintem sokakkal egyet érthetünk, hogy ez nem egy valódi, inkább csak felszínes békülésnek tűnik és a két TikTokker továbbra is nehezen fér meg egymás mellett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!