Balhé az A Konyhafőnökben: Orsi átvette az irányítást - ifaktor
Az A Konyhafőnök idei évadának versenyzői között egyre kiélezettebb a küzdelem, ahogy egyre inkább közeledünk a döntő szakaszhoz. Az Orsi, Zsani és Kata fémjelezte hármas már a főzés elejétől nem igazán pendült egy húron, aminek többször összeszólalkozás lett a vége...


Amikor kiderült, hogy ez a lány hármas egy csapatot fog alkotni, akkor Orsi (aki az előző évad után idén visszatért ismét a műsorba – a szerk.) már gyakorlatilag kinevezte saját magát a csapat vezetőjének, így nem viselte túl jól, hogy előbb Kata, majd Zsani lett a konyhafőnök a sorshúzás után.

Orsi – annak ellenére, hogy nem ő volt a konyhafőnök – elkezdte kiosztani a feladatokat, ráadásul, ami ennél is rosszabbul érintette a valódi konyhafőnököt, Katát az-az volt, hogy az „önkéntes csapatvezető" a háta mögött beszélt meg mindent Zsanival, aki személyében ebben partnerre is talált. A zsűri ezt egyébként meg is jegyezte, de a következő feladatnál megint hasonló történt – de ezúttal Zsani látta kárát.

A fenti videóban egy rövid részletet láthatunk az összezörrenések egyikéről. A kommentelők közül sokaknak ellenszenves Orsi viselkedése, így több hozzászólás is az ő ekézésére hegyeződik ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!