Balogh Eleni: A hitelesség nagyon fontos - ifaktor
Balogh Eleni: A hitelesség nagyon fontos

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.


A 2019-es Miss Balaton királynőjével, Balogh Elenivel beszélgettünk influenszerségről, a verseny óta megváltozott mindennapjairól és jövőbeli terveiről. Interjú.

2019-ben te lettél a MISS Balaton királynője. Azóta megnőtt a követőid száma, de előtte is volt egy stabil követőtáborod. Szerinted miért követnek téged az emberek?

Hú. Ez nagyon jó kérdés. Igazából a verseny alatt háromezerrel nőtt a követőim száma, szóval nem feltétlen a királynői cím miatt követtek be. A szépségversenyek világa sokakat érdekel, biztos ez is rásegített.

Emellett mindig próbálok értéket képviselni és igyekszem tanítani is a reklámozás mellett.

Annyira nem preferálom, de számomra is vannak olyan közeli cégek, akikkel együtt dolgozom. Szerintem közvetlen vagyok, szoktam beszélgetni a követőimmel. Próbálom a leginkább önmagamat adni, mert nem minden csupa szép és jó mindig, én a rossz dolgokat is megosztom velük.

Amióta megválasztottak királynőnek, változott az életed?

Igen, azért változott. Sokkal több munkám lett. Volt ezáltal televíziós szereplésem is, ami amúgy is nagy álmom volt. Szerintem én nem változtam, de sokkal több lehetőségem van azóta.

Miben gondolod magad másnak a többi influenszernél?

Szerintem sokan abba a hibába esnek, hogy a reklámozást túlzásba viszik.

A hitelesség nagyon fontos. Én megválogatom, hogy mit reklámozok és olyan cégekkel dolgozom együtt, akiktől szeretem, amit kínálnak.

Lehet ezzel példát is mutatni és segíteni őket. Fontos a közvetlenség is. Nekem például amikor a nagymamám meghalt, akkor azt megosztottam a követőimmel és nagyon sokan írtak és meséltek durva történeteket. Próbálok kapcsolatot teremteni velük és értékeket képviselni. Nehéz ezt átadni, de igyekszem.

Mik a terveid a jövőre nézve?

Az első és legfontosabb, hogy befejezzem a tanulmányaimat és diplomát szerezzek. Ezt megígértem a nagymamámnak és mindenképp teljesítem. Próbálok átállni arra, hogy az Instagramon tudatosan kommunikáljak. Szeretnék a jövőben valamilyen adományozó céggel vagy segélyszervezettel összeállni és a rákos gyerekeken, illetve nehéz sorsú állatokon segíteni. Emellett a modellkedésben még nagyobb sikereket szeretnék elérni. Jó lenne a televíziózás irányába is elindulni.


Ne hagyd ki!