Balogh Eleni őszintén elárulta: nincs megelégedve testével - ifaktor
Balogh Eleni bézs kabátban, fekete felsőben és farmer nadrágban ül

Mi nők hol jobb, hol rosszabb formánkban vagyunk életünk során. Szinte mindenkivel előfordult már, hogy volt olyan időszaka, mikor kevésbé volt megelégedve magával, a testével. Az egykori szépségkirálynő, Balogh Eleni épp egy ilyen időszakát éli, amiről őszintén beszélt követőinek.


A járványhelyzet miatt rengetegen szorultunk karanténba, vagy otthoni munkavégzésre. Ez már kapásból nem segített sem a testünknek, sem pedig a lelkünknek hosszútávon. Elenit is ez a helyzet juttatta el oda, hogy elégedetlen legyen külsejével.

Az influenszer Instagram-posztjában három fotót is megosztott, ezzel lerántva a leplet a közösségi médiában, ugyanis az első fotón egy beállított, pózolt fotót láthatunk, ami előnyös testhelyzetét mutatja be Eleninek. Az utóbbi kettőben pedig megmutatta az influenszer a valóságot, ezzel is motiválva követőit.

„Már régóta szerettem volna nektek erről írni.
Ha megnézitek az első képet, majd a másik kettőt, szembe tűnik valami?!
Nekem nagyon!
Az első kép egy előnyös póz a "testemnek", mintha lapos lenne a hasam, pedig sajnos nem az. Ha megnézitek a másik két képet, azok a valóságot mutatják. Sajnos a helyzet nem segített nekem se. Van rajtam plusz kiló, amit nem tagadok. Nem érzem jól magam a bőrömben, de el is kezdtem tenni érte, hogy újra visszaszerezzem a régi formám és jól érezzem magam.
A mondanivalója a posztomnak az, hogy nem minden valódi, amit itt instagramon láttok. Nyilván sokan szép, beállított, előnyös és szerkesztett képeket töltenek fel. Ne ez legyen a mérvadó számotokra. Saját magatoknak feleljetek meg, ne mások elvárásai szerint cselekedjetek.
Szeressétek és fogadjátok el magatokat. És ha nem érzitek jól magatokat a bőrötökben, akkor tegyetek érte"

– olvasható Eleni bejegyzésében.

Az influenszer posztjában abszolút értékelendő az őszintesége és ahogyan követőit a változtatásra és a tenni vágyásra buzdítja. Hiszen abban igazat adhatunk neki, hogy ha valaki nincs megelégedve önmagával, akkor azért tennie kell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!