Balogh Eleni őszintén elárulta: nincs megelégedve testével - ifaktor

Mi nők hol jobb, hol rosszabb formánkban vagyunk életünk során. Szinte mindenkivel előfordult már, hogy volt olyan időszaka, mikor kevésbé volt megelégedve magával, a testével. Az egykori szépségkirálynő, Balogh Eleni épp egy ilyen időszakát éli, amiről őszintén beszélt követőinek.


A járványhelyzet miatt rengetegen szorultunk karanténba, vagy otthoni munkavégzésre. Ez már kapásból nem segített sem a testünknek, sem pedig a lelkünknek hosszútávon. Elenit is ez a helyzet juttatta el oda, hogy elégedetlen legyen külsejével.

Az influenszer Instagram-posztjában három fotót is megosztott, ezzel lerántva a leplet a közösségi médiában, ugyanis az első fotón egy beállított, pózolt fotót láthatunk, ami előnyös testhelyzetét mutatja be Eleninek. Az utóbbi kettőben pedig megmutatta az influenszer a valóságot, ezzel is motiválva követőit.

„Már régóta szerettem volna nektek erről írni.
Ha megnézitek az első képet, majd a másik kettőt, szembe tűnik valami?!
Nekem nagyon!
Az első kép egy előnyös póz a "testemnek", mintha lapos lenne a hasam, pedig sajnos nem az. Ha megnézitek a másik két képet, azok a valóságot mutatják. Sajnos a helyzet nem segített nekem se. Van rajtam plusz kiló, amit nem tagadok. Nem érzem jól magam a bőrömben, de el is kezdtem tenni érte, hogy újra visszaszerezzem a régi formám és jól érezzem magam.
A mondanivalója a posztomnak az, hogy nem minden valódi, amit itt instagramon láttok. Nyilván sokan szép, beállított, előnyös és szerkesztett képeket töltenek fel. Ne ez legyen a mérvadó számotokra. Saját magatoknak feleljetek meg, ne mások elvárásai szerint cselekedjetek.
Szeressétek és fogadjátok el magatokat. És ha nem érzitek jól magatokat a bőrötökben, akkor tegyetek érte"

– olvasható Eleni bejegyzésében.

Az influenszer posztjában abszolút értékelendő az őszintesége és ahogyan követőit a változtatásra és a tenni vágyásra buzdítja. Hiszen abban igazat adhatunk neki, hogy ha valaki nincs megelégedve önmagával, akkor azért tennie kell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!