Bárdosi Sanyi beadta a derekát feleségének - ifaktor
Bárdosi Sanyi annak ellenére, hogy első látásra mufurc külsővel rendelkezik, mindig kiderül, hogy valójában egy aranyemberről beszélhetünk esetében. Ezúttal felesége kívánságát teljesített és közel sem bánta meg, hogy így tett!


„Én: Sanyi! Mindennél jobban hiányzik egy kutyus szeretete a családban. Szeretném álmaim kutyusát. Ugye te is szeretnél? Nem! Sanyi 4 hónappal később:"

– írta az Instagram-oldalán Bárdosi Ildi, s csatolt egy képet is a bejegyzéshez, amelyen Sanyi imádott újonnan befogadott kis családtagjukkal látható.

Bárdosiról elmondható, hogy eddig akármilyen műsorban szerepelt minden alkalommal az egyik legkedveltebb és legszimpatikusabb karaktere lett az adott műsornak. Így van ez a jelenleg futó Piríts rám! című főzős vetélkedőben is, ahol feleségével nagyon szerethető karakterei a showműsornak.

Egy biztos: a kiskutya nagyon jó helyre került!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!