Bárdosi Sanyi beadta a derekát feleségének - ifaktor
Bárdosi Sanyi annak ellenére, hogy első látásra mufurc külsővel rendelkezik, mindig kiderül, hogy valójában egy aranyemberről beszélhetünk esetében. Ezúttal felesége kívánságát teljesített és közel sem bánta meg, hogy így tett!


„Én: Sanyi! Mindennél jobban hiányzik egy kutyus szeretete a családban. Szeretném álmaim kutyusát. Ugye te is szeretnél? Nem! Sanyi 4 hónappal később:"

– írta az Instagram-oldalán Bárdosi Ildi, s csatolt egy képet is a bejegyzéshez, amelyen Sanyi imádott újonnan befogadott kis családtagjukkal látható.

Bárdosiról elmondható, hogy eddig akármilyen műsorban szerepelt minden alkalommal az egyik legkedveltebb és legszimpatikusabb karaktere lett az adott műsornak. Így van ez a jelenleg futó Piríts rám! című főzős vetélkedőben is, ahol feleségével nagyon szerethető karakterei a showműsornak.

Egy biztos: a kiskutya nagyon jó helyre került!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!