Bárdosi Sanyi beadta a derekát feleségének - ifaktor
Bárdosi Sanyi annak ellenére, hogy első látásra mufurc külsővel rendelkezik, mindig kiderül, hogy valójában egy aranyemberről beszélhetünk esetében. Ezúttal felesége kívánságát teljesített és közel sem bánta meg, hogy így tett!


„Én: Sanyi! Mindennél jobban hiányzik egy kutyus szeretete a családban. Szeretném álmaim kutyusát. Ugye te is szeretnél? Nem! Sanyi 4 hónappal később:"

– írta az Instagram-oldalán Bárdosi Ildi, s csatolt egy képet is a bejegyzéshez, amelyen Sanyi imádott újonnan befogadott kis családtagjukkal látható.

Bárdosiról elmondható, hogy eddig akármilyen műsorban szerepelt minden alkalommal az egyik legkedveltebb és legszimpatikusabb karaktere lett az adott műsornak. Így van ez a jelenleg futó Piríts rám! című főzős vetélkedőben is, ahol feleségével nagyon szerethető karakterei a showműsornak.

Egy biztos: a kiskutya nagyon jó helyre került!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!