Bárki szerepelhet Tolvai Reni legújabb klipjében - ifaktor

TikTok-profilján hirdetett nyílt versenyt az énekesnő, melynek szerencsés nyertese szerepelhet legújabb videoklipjében, csupán csak neki kell a legjobban táncolnia.


Egy TikTok-kihívás keretén belül keresi a legjobb táncost Tolvai Reni, aki profiljára feltöltött egy koreográfiát, amelyet el kell táncolniuk és feltölteniük a lelkes próbálkozóknak, ha a klipben szeretnének szerepelni.

Reni felkínálta azt a lehetőséget, hogy bárki, aki elkészíti a táncos videót szerepelhet a klipjében, legalábbis pár pillanat erejéig, amíg bevágják a TikTok-videókat az eltáncolt koreográfiákról. A legjobb azonban személyesen az énekesnő mellett táncolhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!