Bárki szerepelhet Tolvai Reni legújabb klipjében - ifaktor

TikTok-profilján hirdetett nyílt versenyt az énekesnő, melynek szerencsés nyertese szerepelhet legújabb videoklipjében, csupán csak neki kell a legjobban táncolnia.


Egy TikTok-kihívás keretén belül keresi a legjobb táncost Tolvai Reni, aki profiljára feltöltött egy koreográfiát, amelyet el kell táncolniuk és feltölteniük a lelkes próbálkozóknak, ha a klipben szeretnének szerepelni.

Reni felkínálta azt a lehetőséget, hogy bárki, aki elkészíti a táncos videót szerepelhet a klipjében, legalábbis pár pillanat erejéig, amíg bevágják a TikTok-videókat az eltáncolt koreográfiákról. A legjobb azonban személyesen az énekesnő mellett táncolhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!