Baronits Gábor Tanzániában osztott ajándékokat helyi iskolásoknak - ifaktor
A színész átmenetileg itt hagyta Magyarországot, és Tanzániába látogatott, ahol Afrika legmagasabb hegycsúcsa a Kilimandzsáró is található.

Ha már ott jár Baronits, a jó cselekedetekkel sem marad adós, ugyanis egy helyi falu iskolájában osztott ajándékokat. A gyermekek természetesen kitörő örömmel fogadták a Jóban Rosszban egykori színészét, aki egy képet is megosztott erről Instagram-oldalán.

„Ezt most itt hagyom... Egy Tanzániai faluban ajándékokat osztunk a helyi iskolában. Sajnos egy szörnyen eltorzult és felgyorsult világban élünk, ahol sokszor nem vesszük észre az igazi értékeket..."

– írta Instagram posztjában Baronits Gábor.

Aki az ország nevezetességeit is elkezdte már látogatni, ugyanis motorral járt már a Kilimandzsáró Nemzeti Parkban, és a Chala-tó mellől is posztolt közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!