Bártulajdonos lett Puskás Peti és Dallos Bogi - ifaktor
Puskás Peti és párja egy új, és nagyon izgalmas dologba vágta a fejszéjét, ugyanis egy vendéglátóegység társtulajdonosává váltak.

A X-Faktor mentorai a győri Brady bárban szereztek tulajdonrészt, és már nagyon várják, hogy elkezdjék a munkát újdonsült üzletükben. Peti szerint Bogival nagyon jó csapatot alkotnak együtt, amiben ő maga a kreatív ötletekért felel, párja pedig ezek megvalósításáért.

„Bogival csodásan kiegészítjük egymást, fogalmazzunk úgy : ő a gyártócég, én pedig a kreatívügynökség. Ezért is vagyunk egy jó csapat, mindig segítjük egymást.
Most pedig ebben a koncert- és színház nélküli időszakban bizva ebben az erős kapocsban nagy fába vágtuk a fejszénket: Győrben a Dunakapu téren lehetőségünk nyílt társtulajdonossá válni a @brady.bar -ban és álmokkal teleszórni a helyet,felfrissült megjelenéssel, szemlélettel , legfőképpen a fenntarthatóság útján."

– írta Instagram-posztjában az énekes.

Peti arra is kitért közösségi oldalán, hogy milyen jövőbeli terveket szeretnénk megvalósítani a bárban, célként pedig azt fogalmazták meg, hogy Győr legkörnyezettudatosabb és egyben legzenésebb helyévé váljanak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!