Bártulajdonos lett Puskás Peti és Dallos Bogi - ifaktor
Puskás Peti és párja egy új, és nagyon izgalmas dologba vágta a fejszéjét, ugyanis egy vendéglátóegység társtulajdonosává váltak.

A X-Faktor mentorai a győri Brady bárban szereztek tulajdonrészt, és már nagyon várják, hogy elkezdjék a munkát újdonsült üzletükben. Peti szerint Bogival nagyon jó csapatot alkotnak együtt, amiben ő maga a kreatív ötletekért felel, párja pedig ezek megvalósításáért.

„Bogival csodásan kiegészítjük egymást, fogalmazzunk úgy : ő a gyártócég, én pedig a kreatívügynökség. Ezért is vagyunk egy jó csapat, mindig segítjük egymást.
Most pedig ebben a koncert- és színház nélküli időszakban bizva ebben az erős kapocsban nagy fába vágtuk a fejszénket: Győrben a Dunakapu téren lehetőségünk nyílt társtulajdonossá válni a @brady.bar -ban és álmokkal teleszórni a helyet,felfrissült megjelenéssel, szemlélettel , legfőképpen a fenntarthatóság útján."

– írta Instagram-posztjában az énekes.

Peti arra is kitért közösségi oldalán, hogy milyen jövőbeli terveket szeretnénk megvalósítani a bárban, célként pedig azt fogalmazták meg, hogy Győr legkörnyezettudatosabb és egyben legzenésebb helyévé váljanak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!