Baukó Éva megbízásra lebuktatott egy MTVA-s műsorvezetőt - ifaktor
Alekosz

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Nagy Alekosz a Facebook-oldalán tette közzé, hogy Baukó Éva korábban viszonyt folytatott egy köztévében szereplő műsorvezetővel. Éva most mindent elárult!Baukó Éva válaszára nem kellett sokat várni: élő videóban osztotta meg követőivel, hogy Alekosz igazat mondott. Noha a volt Való Világ szereplő lány szerint mindezt csak megbízásra tette, egy volt RTL-es celeb hölgy kérte meg, hogy buktassa le az akkori műsorvezető párját – ugyanis több helyről hallotta, hogy a kedvese megcsalja. A szóban forgó MTVA-s műsorvezető és a celeb lány kilétére mindeddig nem derült fény.

Éva azt mondta, hogy erre bizonyítékai vannak – mellesleg Alekosz is azt állította, hogy bizonyítékai vannak –, de mindezt a hölgy miatt nem szeretné nyilvánosságra hozni, viszont ha Alekosz megteszi, akkor szerinte újabb pert akaszthat a nyakába a hölgy, illetve a műsorvezető.

Mint tudjuk Baukó Évának van egyéb folyamatban lévő ügye is a bíróság előtt, ugyanis Havas Henrik rágalmazásért perelte be a celebet...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!