Baukó Éva bevallotta: pánik beteg volt a Való Világban - ifaktor
baukó éva dinnyés pólóban és sminkben
A korábbi Való Világ sztár, Baukó Éva az utóbbi időben leginkább Alekosszal kapcsolatos botrányaival került be a hírekbe, de ezúttal egy teljesen más témával kapcsolatban posztolt az Instagram-oldalán.


Baukó Éva a Való Világgal kapcsolatban elárulta, hogy pánikbetegsége volt annak idején, amikor a villába költözött. Mindezt a jogosítványának megszerzése kapcsán írta, ugyanis 18 éves korában egy baleset, később pedig a betegsége akadályozta meg ebben.

Éva azt is írja bejegyzésében, hogy hosszú évek után végre megszerezte jogosítványát, sőt már egy saját autóra is szert tett, amellyel igyekszik minél több rutint szerezni a vezetésben.

„Később 26-27 évesen pánikbeteg lettem (így is költöztem be a villába), ami 7 évig tartott, hol enyhébb, hol súlyosabb tünetekkel, így esélyem sem volt arra, hogy nekivágjak a vezetésnek. Ekkortájt nemhogy vezetni képtelen lettem volna, még tömegközlekedésre se nagyon mertem szállni. Másfél évvel ezelőtt azonban megszereztem a jogsim! Múlthéten pedig megvettem életem első autóját egy Toyota Yaris-t. Most pedig gyakorolgatom a vezetést"

– írta a volt VV sztár.

Az influenszerként is ismert Éva az elmúlt tíz évben modellkarriert épített és reklámarcként is tündökölt, de a showműsorok sem kerülték el, 2014-ben például második helyezést ért el a Celeb vagyok, ments ki innen című valóságshow-ban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!