Baumgartner Kata közeledik terhessége végéhez - ifaktor
Baumgartner Kata fekete felsőben és fehér mintás szoknyában áll

A népszerű blogger, Baumgartner Kata várandóssága előtt is számtalan képet osztott meg a mindennapi öltözködéséről. Ezt terhessége alatt is folytatta és megmutatta, milyen csinosan lehet öltözködni még akkor is, ha egy gyermeket hordunk a szívünk alatt.


Kata már a hatodik hónapba lépett és erről számolt be legújabb Instagram-bejegyzésében, ahol ismét egy kismama outfitet mutatott be követőinek, ami nagyon csinosan áll az influenszernek.

A blogger elárulta bejegyzésében, hogy kisbabája nagyon gyorsan növekszik a pocakjában, amivel nehéz lépést tartani, de szerencsére mindig megtalálja a legkényelmesebb, rugalmasabb és mégis extra csinos ruhadarabokat.

Kata egy sima fekete topot variált egy lazább, fehér szoknyával, ami ütős kombinációnak bizonyult. A fotósorozat, amit Insta-oldalán megosztott, remek lett. Ezt az is bizonyítja, hogy követői több mint négyezer lájkot nyomtak a képekre.

Kata úgy tűnik jól viseli a várandósságát, reméljük a további pár hónapban is így lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!