Baumgartner Kata segít az életmódváltásban - ifaktor

A hazai influenszer, Baumgartner Kata rendszeresen igyekszik motiválni követőit a közösségi oldalain. Legújabb YouTube-videójában arról mesél kedvelőinek, hogy hogyan tudják az életmódváltással kapcsolatos fogadalmaikat betartani.


Az új év kezdetekor számos ember lelkes a fogadalmait illetően. Majd egy kis idő elteltével elfáradnak, vagy feladják azokat. Kata legújabb videójával ebben próbált segíteni nézőinek és hasznos tanácsokkal látta el őket.

Kata szerint két buktatója van az életmódváltással kapcsolatos folyamatnak: az önmagunk másokhoz való hasonlítgatása és a rossz célkitűzés. Kata követőinek azt javasolja, hogy ne méregessék magukat másokhoz, csakis önmagukra koncentráljanak.

A YouTuber rengeteg egyéb hasznos tanácsot adott nézőinek, amiért érdemes megnézni videóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bőrruhában feszít legújabb fotóin Tolvai Reni

Tolvai Reni méltán híres arról, hogy szeret extravagánsan öltözni, sőt olykor-olykor kihívóan is teszi mindezt, akár dekoltázsát előtérbe helyezve. Ezúttal is hasonlóra láthatunk példát, ha ránézünk az Instagram-oldalára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!