’Becsúszott’ az új jövevény az A Konyhafőnök séfjének - ifaktor

Nagy Alexandra - ugyan már "séfként", de mégis - első kiesőként távozott az A Konyhafőnök VIP fináléjából, ugyanakkor legalább már megkapta a hőn áhított séfkabátot, mellesleg aggodalomra semmi ok, hiszen egy gyönyörű kis csöppség várja otthon (sőt, immár kettő – a szerk.).


„Na jó, van egy kis mesélnivalóm. Nem Ti láttok duplán, valóban bővülni látszik a család. Előbb >>csak<< egy póló lett @delkabag tól >>mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát<< felirattal. Aztán hipp-hopp egy próbaidőn lévő kutyagyermek is került a házhoz, ha pedig minden jól megy és Maxi is megbékél a gondolattal, pöttömke velünk marad"

– jelentette be a hírt a színész Instagram-oldalán.

Sok boldogságot kívánunk az újdonsült kis családtagnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!