Békefi Viktória és Feng Yaou újabb közös számmal rukkolt elő - ifaktor
A Sztárban Sztár leszek! első évadának álompárja a verseny vége óta folyamatosan kooperál egymással, több-kevesebb mennyiségű zenei produkcióban. Ezúttal ismét együtt dolgoztak egy nótán.


„Ma leforgattuk az új duettünk videóklipjét. Kicsit merészebb a stílus, mint amit eddig láthattatok tőlünk, de ezek is mi vagyunk! Lesz tánc, romantika, haj-smink-ruha parádé és természetesen... Tűz!"

– írta a bejegyzéséhez Viki, aki megnyerte a Sztárban Sztár leszek!-et.

„Nagyon jó forgatás volt! Szeretek a kis stábunkkal dolgozni! Köszönjük, hogy így hisztek bennünk!"

– zárja a bejegyzését a Sztárban Sztár győztese.

Viki állítása szerint ez a dal „merészebb" lesz a tőlük megszokottnál, így kíváncsian várjuk, hogy milyen lett a végeredmény.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!