Békefi Viktória ismét a Sztárban Sztár leszek! szereplője - ifaktor
Nos, valójában nem tudjuk pontosan milyen pozícióban (talán inkább mellékszereplő lesz - a szerk.), de részt vesz a 2021-es Sztárban Sztár leszek! forgatásán az első évad győztes énekese.

Vélhetően nem versenyzőként, hanem inkább afféle háttérmunkásként láthatjuk majd a képernyőn Vikit.

„A műsor folytatásán szinte teljesen ugyanaz a stáb dolgozik, mint amikor annak idején én jelentkeztem. Ők kerestek meg, hogy lenne-e kedvem közreműködni a második évad háttérfolyamataiban én pedig boldogan mondtam igent a felkérésre. Nagyon jó érzés újra közöttük lenni, ráadásul a castingra érkező indulókkal is van lehetőségem beszélgetni, kikérik a véleményemet, én pedig segítek nekik a dalválasztásban és elmondom nekik, körülbelül mire számíthatnak majd. Szerintem a magyar televíziózás egyik legizgalmasabb műsora a Sztárban sztár és nagyon izgatott vagyok, hogy idén milyen új felfedezettek érkeznek majd színpadra."

– nyilatkozta még januárban a szerepéről Viki, aki a műsornak köszönheti szerelmét, Feng Ya Ou-t.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!