Beköltözött új házába Hódi Pamela - ifaktor

Végre beköltözhetett férjével és kislányával első saját kertes házába Hódi Pamela, így hamarosan születendő második gyermekével már új otthonukba térhet haza.


"A Mi Valentin napunk. Leszakadnak a lábaink, a derekunk a mindenünk ,3 napja "koszosak" vagyunk de semmi nem számít hisz 3 húzós nap után végre a tisztaságban és a rendben hajtjuk álomra a fejünket az új otthonunkban, első nap sírtunk, mert meghatódtunk, második nap szó szerint bedőltünk az ágyba, ma pedig megfőztem Mindenki kedvencét és egy közös kis családi filmezéssel zárjuk a mai megint csak húzós napot"- újságolta el Pamela Instagram-oldalán a követőinek.

Pami néhány hónappal ezelőtt mesélte el közösségi oldalán, hogy megtaláltak a tökéletes házat, ahova költözni fognak családjával és bízott benne, hogy leendő gyermekével már ide térhet haza a kórházból. Úgy tűnik a vágya teljesült, sőt jóval előbb beköltözhettek.

Pami posztját a költözésről az alábbi linken megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így áll Kylie Jenner és Tyga, 4 évvel a szakításuk után

Izgalmas, hogy ennyi év után is beszélnek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!