Beköltözött új házába Hódi Pamela - ifaktor
Hódi Pamela fekete fürdőruhában

Végre beköltözhetett férjével és kislányával első saját kertes házába Hódi Pamela, így hamarosan születendő második gyermekével már új otthonukba térhet haza.


"A Mi Valentin napunk. Leszakadnak a lábaink, a derekunk a mindenünk ,3 napja "koszosak" vagyunk de semmi nem számít hisz 3 húzós nap után végre a tisztaságban és a rendben hajtjuk álomra a fejünket az új otthonunkban, első nap sírtunk, mert meghatódtunk, második nap szó szerint bedőltünk az ágyba, ma pedig megfőztem Mindenki kedvencét és egy közös kis családi filmezéssel zárjuk a mai megint csak húzós napot"- újságolta el Pamela Instagram-oldalán a követőinek.

Pami néhány hónappal ezelőtt mesélte el közösségi oldalán, hogy megtaláltak a tökéletes házat, ahova költözni fognak családjával és bízott benne, hogy leendő gyermekével már ide térhet haza a kórházból. Úgy tűnik a vágya teljesült, sőt jóval előbb beköltözhettek.

Pami posztját a költözésről az alábbi linken megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!