Belekötöttek Rimóczi Zsófia legújabb hirdetésébe - ifaktor
Rimóczi Zsófi piros ruhában áll a biciklije mellett virággal a kezében

Akik régebb óta követik Rimóczi Zsófiát a közösségi médiában, tudhatják róla, hogy hazánk egyik legnépszerűbb ökoharcosa, aki a lehető legszerényebben éli életét azért, hogy a környezetünket védje. Legújabb hirdetése azonban mégis kiverte a biztosítékot követőinél.


Zsófi tudatosan odafigyel arra, hogy milyen reklámokat vállal el és milyen cégekkel dolgozik együttműködésben. Ha valamilyen termék, nem a környezettudatosságról szól, vagy kicsit sincs köze hozzá, abban biztosak lehetünk, hogy az influenszer nem vállalja el.

Most azonban egy drogériát reklámozott, aminek igaz, hogy egy specifikus szépségápolási termékcsaládját, de a drogérián belül tudjuk, hogy számos termék kicsit sem környezetbarát. A kommentelőnek azonban kifejezetten a termékkel volt problémája.

„Megnéztem az összetevőit. Abban mi környezetbarát? Semmi, ugye? Zsófi, ez így max greenwashing... Te, aki szót emelsz és példát mutatsz a sharenting és a szemetelés ellen, komolyan ilyen vackokat reklámozol? Kérlek, kérlek ne"

- olvasható Zsófi egyik követőjének kommentjében.

„én személy szerint egyiket se használom, mert eleve nem használok ilyen termékeket itthon. de a DM-et rendszeresen (minden héten) látogatom és szeretem, a Pro Climate szerintem azoknak szuper választás, akik amúgy is használnának ilyen típusú termèkeket (kencék, mosogatószer, borotvaolaj), mert így tényleg sokkal kisebb az ökológiai lábnyomot tudnak okozni. én egy elég erős szélsőség vagyok, meg hozzánk hasonló sok más natúr vonalat követő család sem biztos hogy használná ezeket a termékeket, nem Nekik szól ez a hirdetés :). az nem greenwashing, hogyha a keletkezett környezeti hatást a cég teljesen kompenzálja, ez nem egy zöld tubusba rakott cukros üdítő, hanem egy zöld lábnyomos termék.

annyit pedig még had jegyezzek meg, a kritika rám eső része azért sem tetszik, mert ha jól emlékszem hevesen tiltakoztál a MÁV-os hirdetésem alatt is, ami alapján arra következtetek, kezdek belőled ellenérzéseket kiváltani. ezért megkérlek szépen, hogy gondolkozz el azon, biztosan jó ötlet e tovább követned. szép napot"

- érkezett az egyértelmű válasz Zsófitól, amiben igazából mindent meg is magyaráz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!