Bemutatott egy egész országnak Ganxsta Zolee - ifaktor
Ganxsta Zolee-nak ritkán van lehetősége abban az aspektusban bemutatni minden más futballszurkolónak, hiszen a kedvenc csapata, az Atlético Madrid nem éppen „trófeahalmozó" csapat hírében áll – tegyük hozzá a Barcelona és a Real Madrid árnyékában nem túl könnyű a dolguk. De ezúttal minden oka megvolt arra, hogy bemutasson a riválisoknak.


Zana Zoltán köztudottan hatalmas futballrajongó, kedvenc csapata pedig a spanyol Atlético Madrid, amely hosszú évek után újra megnyerte a spanyol első osztályt, a La Ligát.

Az Atlético az utolsó fordulóban a Valladolid ellen biztosította be bajnoki címét, sőt kapusok Jan Oblak lett a liga legkevesebb gólt kapó kapusa is.

Ganxsta Zolee bizonyára a tőle megszokott módon alaposan megünnepelte a sikert. A rapper még a profilképét is a matracosok emblémájává változtatta az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!