Bemutatták a Csókkirályt a nagyközönségnek - ifaktor
Csókkirály koncertshow plakát
A Csókkirály Feke Pál produkciós cége, a Crescendo Music Management gondozásában jelent meg, és Szente Vajk rendezte.


Szente Vajk nevét televíziós műsorvezetőként is ismerhetjük, de színházi rendezőként is letette már a névjegyét – legutóbb például a Puskás, a musicalt rendezte, amely átütő siker lett a nézők köreiben – akárcsak a Csókkirály egyébként.

A koncertshow lényegében a Hungária együttes életművét hivatott színházi keretek közé szorítani. Fenyő Miklós és együttese dalait a legnagyobb hazai énekesek és színészek előadásában hallhatjuk: Király Viktor, Zséda, Radics Gigi, Vastag Csaba, Heinz Gábor „Biga", Szulák Andrea, Veréb Tamás, Csonka András, Csobot Adél, Miller Dávid a szereplők többek között.

„Frenetikus volt a hangulat tegnap este a Csókkirály koncertshow bemutatóján! Hálás vagyok, hogy részese lehettem, hogy ezekkel a fantasztikus előadókkal léphettem színpadra! A Hungária életmű örök és nélkülözhetetlen! Köszönet az alkotóknak, a zenekarnak, tánckarnak és a közönségnek! Reméljük, egy hosszú sikerszéria veszi kezdetét!"

– írta a bemutató után Csonka András színművész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!