Ben Affleck anyák napi posztja - ifaktor
Jennifer Garner kislányát kezében tartva nevet egy háló előtt

Ben Affleck teljes szívéből szereti továbbra is volt feleségét Jennifer Garnert, és ennek hangot is adott legutóbbi Instagram-posztjában.


Garner, éppen legújabb filmje az „Igen nap", csak úgy halmozza a sikereket. Ezt természetesen volt férje sem hagyta szó nélkül. Az elismerését valamint az anyák napját összegyúrta és egy szívhez szóló Instagram-posztban írt arról, hogy Jennifer milyen szuper anya valójában és hogy mennyire hálás neki, hogy ő lehet a gyermekeik apja.

Az egyik képen „Oz a nagy varázsló" című mese szereplőinek öltöztek be és hát meg kell mondani, nagyon sugárzik a képről az egység és a szeretet. Ennek a hozadéka, amit szerelemnek hívnak, a két pár között sajnos megszűnt, de a feltétel nélkül szeretet és az odaadó apaság-anyaság, megmaradt.

Jennifer Garner Ben Affleck \u00e9s gyermekei be\u00f6lt\u00f6zve egy szalmab\u00e1l\u00e1n

Instagram / @benaffleck

Hát nem imádni valók a gyerekek? (-szerk.)

Garner korábban beszélt arról is, hogy milyen volt a karanténban töltött időszak számára és hogy mennyire hiányzik neki a templomba járás is.

„Teljesen ki vagyok békülve azzal, hogy otthon vagyunk. Hálás vagyok azért, hogy mindig találunk némi időt arra, hogy beszélgessünk és mivel a gyerekek is roppant elfoglaltak, így az, hogy otthon vagyunk, mindenki számára felüdülés. Nagyon hiányzik a személyes jelenlét a templomban, vasárnaponként."

Jennifer Garner ebben a videóban pedig legújabb filmjéről, az "Igen nap"-ról beszél (nyelvezet: angol)

Jennifer Garner talks about her film ‘Yes Day’

www.today.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!