Benke Lászlóra emlékezett Schobert Norbi - ifaktor

A négyszeres szakácsolimpiai bajnok, Benke László, sokaknak csak Laci bácsi két éve távozott az élők sorából. Rá emlékezett halála évfordulóján Schobert Norbi.


Norbi 2009-től dolgozott együtt Laci bácsival, akivel együtt dolgoztak ki finom, de ugyanakkor diétás, karcsúsító recepteket. Norbi megosztotta közösségi oldalán az utolsó közös fotójukat is, amin felesége Réka is szerepel.

Laci bácsit nem csak a sztár házaspár, hanem egy egész ország gyászolta, hiszen szinte minden háztartásban ismerték és használták is termékeit. Norbi megosztott képei alatt rengeteg követője jegyezte meg, hogy mennyire szerette Laci bácsit.

„2009–ben összefogtunk a Teletállal és drága Benke Laci Bácsival. Kidolgoztuk a finom, karcsúsító recepteket. 2016-ban készült ezen utolsó hármas képünk. Laci Bácsi! 2 éve elmentél, de a szívünkben, ízeinkben örökké élsz"

– olvasható Norbi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!