Bepillantást engedtek szülinapjukba a Rák születésű sztárok! - ifaktor
Bepillantást engedtek szülinapjukba kedvenc Rák születésű sztárjaink!

Oh, azok a mély érzésű Rákok! A nyári időszak szülöttjei igazán kifinomult lelkűek, nyitottak a világ felé, ám ha úgy érzik, támadás éri őket és megbántják érzéseiket, azonnal visszabújnak a páncéljuk mögé. Az odaadó és hűséges barát mintapéldánya, ám nagyon nehezen esik szerelembe. Szerény és család centrikus típus, a szeretteiért bármire képes. Boldog születésnapot, drága Rákok!


Az aranytorkú énekes, Ariana Grande június 26-án töltötte be 28. életévét. A fiatal tehetség számára 2021 cseppet sem hétköznapi év, hisz májusban feleségül ment a nála 8 évvel idősebb szerelméhez.

A gyönyörű fiatalok le sem tagadhatnák, mennyire imádják egymást, minden egyes posztjukon csak úgy ragyognak a boldogságtól! Ariana szülinapja alkalmából megosztott magáról egy babafotót az alábbi kommenttel:

„Boldog szülinapot apróság, vigyázok Rád!"

Nem tudom, ki hogy van veled, de Lindsay Lohan még mindig egy helyes és ártatlan kislányként jelenik meg lelki szemeim előtt, pedig szegény hányszor letért már a helyes útról. Jó hír a rajongók számára, hogy az idén 35-öt betöltő színésznőt hamarosan újra a képernyőn láthatják, ráadásul a Netflix legújabb romantikus-vígjátékának főszerepében tündökölhet a vörös démon. Az Instagramon Lindsay megosztott egy képet szülinapi tortájáról és hozzátette:

„A legvarázslatosabb születésnap a családdal és a barátokkal."

Kevin Hart simán letagadhatná, hogy július 6-án lett 42 éves. A tagadhatatlanul szórakoztató figura legutóbb az Apaság című filmben mutatta meg sokszínűségét és páratlan tehetségét. Ahogy az várható volt tőle, születésnapját is méltó módon ünnepelte, délelőtt 10-kor már egy pohár itallal, kigombolt ingben pózolt a jeles nap alkalmából.

Később egy kifejezetten egyedi csobbanós képet osztott meg rajongói hatalmas örömére.

Majd megosztotta Nick Cannontól kapott ajándékát, melytől mindenki teljesen eldobta az agyát. Egy láma? Tényleg egy láma? Elképesztő, de tényleg!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!