Így táncol salsát Bereczki Zoli és Ábel Anita - ifaktor
Bereczki Zoli és Ábel Anita műsorvezetők a LifeTV-n futó Ébredj velünk című reggeli műsorban tettek eleget vendégük, Andrei Mangra invitálásának, akivel így egy remek hangulatú salsát mutattak be.


Zoliról tudjuk, hogy kiváló ritmusérzéke van és remekül táncol (ezt már csak a Rómeó és Júlia című musicalből tudhatjuk a színészről, de a Sztárban Sztár című műsorban is rendszeresen megcsillogtatta tánctudását – a szerk.), viszont Ábel Anitának sem kellett szégyenkeznie, hiszen villámgyorsan megtanulta a lépéseket és remek ütemérzékről tett tanúbizonyságot.

Andrei Mangra neve sem véletlen csenghet ismerősnek, hiszen a profi táncos a Paula és Paulina világsztárjának, Gabriella Spanic-nak volt a táncpartnere (akivel haza is utazott utána – a szerk.) a Dancing with the Stars című műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!