Bereczki Zoltán nem hibázott a pénteki autóbaleseténél - ifaktor
Múlt héten négy autó ütközött össze az M7-es autópályán, melynek egyikében Bereczki Zoltán, párjával a várandós Bata Évával, és lányával utazott.


A színész a Life TV reggeli műsorában mesélt a baleset körülményeiről, amiből kiderül, hogy nem hibázott, csak szerencsétlen elszenvedője volt az ütközésnek.

„Az egész dolgot szeretném rövidre zárni. Ennek a balesetnek én az elszenvedője vagyok, nem az okozója. Engem hátulról eltaláltak, úgy, hogy megálltunk egy adott helyzetben. Beletoltak az előttem lévő autóba, a helyszínen a vétkes sofőr az aláírásával el is ismerte. Mindenki nagyon korrektül viselkedett"

– mondta Bereczki az Ébredj velünk! -ben.

Majd arra is kitért, hogy az egyik előttük haladó autó ütött el egy madarat, amiből az egész káosz kialakult. A mögöttük lévő kocsi már nem tudott időben lefékezni így beléjük hajtott. A balesetben szerencsére senkinek nem esett semmi baja.

Bereczki végül köszönetet mondott annak a szabadnapos mentősnek, aki a sor mögött haladt, és a baleset bekövetkeztével azonnal félreállt, és ellenőrizte, hogy az ütközésben résztvevők rendben vannak-e.

A videó ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!