Bereczki Zoltán után egy sztárséf Hajdú Péter legújabb igazolása - ifaktor
Amióta Hajdú Pétert kinevezték a Life TV élére folyamatosan viszi a csatornához Magyarország legismertebb arcait.

Tegnap azt jelentették be, hogy Bereczki Zoltán lesz áprilistól az Ébredj velünk egyik műsorvezetője, ma pedig az is kiderült, hogy az ország egyik legismertebb séfje Kovács Lázár is csatlakozik a Life TV csapatához. Lázár egy saját főzőműsorral fog visszatérni a tévézéshez, ahol egy ideje már nem nagyon találkozhattunk vele. Azt viszont nem lehet mondani, hogy eddig ne lett volna látható, ugyanis LazarChef névre hallgató YouTube-csatornáján rendre főzős tartalmakkal szórakoztatta feliratkozóit.

„Új nap, új igazolás😇 Kovács Lázár is a Life TV csapatát erősíti mostantól! Saját főzőműsorral nálunk tér vissza a képernyőre a sztárséf👍🏻✌🏻💪🏻"

– számolt be Instagram-oldalán Hajdú Péter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!