Bereczki Zoltán után egy sztárséf Hajdú Péter legújabb igazolása - ifaktor
Amióta Hajdú Pétert kinevezték a Life TV élére folyamatosan viszi a csatornához Magyarország legismertebb arcait.

Tegnap azt jelentették be, hogy Bereczki Zoltán lesz áprilistól az Ébredj velünk egyik műsorvezetője, ma pedig az is kiderült, hogy az ország egyik legismertebb séfje Kovács Lázár is csatlakozik a Life TV csapatához. Lázár egy saját főzőműsorral fog visszatérni a tévézéshez, ahol egy ideje már nem nagyon találkozhattunk vele. Azt viszont nem lehet mondani, hogy eddig ne lett volna látható, ugyanis LazarChef névre hallgató YouTube-csatornáján rendre főzős tartalmakkal szórakoztatta feliratkozóit.

„Új nap, új igazolás😇 Kovács Lázár is a Life TV csapatát erősíti mostantól! Saját főzőműsorral nálunk tér vissza a képernyőre a sztárséf👍🏻✌🏻💪🏻"

– számolt be Instagram-oldalán Hajdú Péter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!