Bereczki Zoltán váltja Hajdú Steve-et a LifeTV reggeli műsorában - ifaktor
Bereczki Zoltán váltja Hajdú Steve-et a Life TV reggeli műsorában
Újabb nagy nevet sikerült behúznia Hajdú Péter csatornájának, ugyanis kiderült, hogy áprilistól Bereczki Zoltán lesz Ábel Anita műsorvezetőtársa az Ébredj velünk című reggeli műsorban.


Ez azt is jelenti, hogy Hajdú Steve a következő hónaptól már nem lesz a reggeli csapat tagja, de a csatornával nem ér véget a közös munkája, hiszen visszaül a LifeTV népszerű beszélgetős műsorába a Brékingbe.

"Nem vagyok, és nem is leszek klasszikus értelemben vett műsorvezető. Az lesz a feladatom, hogy rezonáljak a beszélgetőpartnerre, és kérdéseket fogalmazzak meg felé. Olyan kérdéseket, amelyek bennem merülnek fel, amelyekre a válaszok engem is érdekelnek. Talán nem nagyképűség a részemről, hogy annyi tévés rutinom van, hogy nem lesz gond. Az elején a rutinba fogok kapaszkodni, de a teljes biztonságot mégis Ábel Anita adja majd, aki ott lesz mellettem, és aki elképesztő profizmussal és elánnal viszi a műsorokat"

mondta Bereczki a Borsnak.

Hajdú Steve pedig elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a Life TV csapatában, és örül, hogy a döntéshozók ennyi lehetőséggel kínáljak meg. A Ébredj velünkben is fantasztikusan érezte magát, de a Bréking még inkább neki való, úgyhogy boldog hogy visszaülhet a műsorba.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!