Berkes Olivér ezért oltatta be magát - ifaktor
Berkes Olivér és Dr BRS az Évszakok című klipben
A népszerű énekes a közösségi oldalán osztotta meg tapasztalatait az oltásról és elárulta követőinek, hogy ő miért adatta be magának a koronavírus vakcinát.


„Most már lassan 3 hete be lettem oltva. Gyakorikérdések.hu-n olvastam, hogy kb 3 hét kell ahhoz, hogy kinőjön a harmadik szemem, de nem így történt. Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond?"

– kezdte viccesen bejegyzését az énekes Instagram-oldalán.

Ezután komolyabbra vette a szót:

„Viccet félretéve, én szeretnék minél hamarabb koncertezni és szabadabb életet élni. Úgy találkozni a szeretteimmel, hogy nem kell aggódnom azon, hogy Ők, vagy én megfertőződünk és súlyos következménye lesz. Ezt a terhet cipeltem másfél évig, de most hogy a családom is be lett oltva, megnyugodtam egy kicsit. Én történetesen soha nem voltam oltásellenes, de megértem azokat is, akik tartanak ettől az egésztől. Ti hogy vagytok ezzel a témával?"

– írta az oltáshoz való hozzáállásáról és arról, hogy ő miért oltatta be magát.

Mivel Magyarországon a vakcina beadatása továbbra sem kötelező, így rengeteg népszerű médiaszereplő népszerűsíti az oltást – ráadásul lassan elfogynak az oltára regisztráltak is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!