Mérföldkőhöz érkezett Berkes Olivér - ifaktor

Olivér két meghatározó dalának születésnapját is ünnepli. Nem elhanyagolható tény, hogy a Világítótorony című műve a legnézettebb videóklipje a YouTube-on.


„Különleges hónap számomra ez a december és nem csak a karácsony miatt. Ebben a hónapban jelent meg két számomra nagyon fontos dalom is. Úgyhogy hatalmas ováció és taps a >>Világítótorony<<-nak ami december 15.-én lesz 2 éves és már több mint 5 millióan kattintottatok rá Youtube-on, illetve a >>Visszakér a múlt<<-nak ami december 6.-án volt kereken 1 éves"

– írta az énekes Instagram-oldalán.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

Ahogy a cikk elején látható a Világítótorony nagy közönség-kedvenc, azonban vezető pozícióját nem biztos, hogy sokáig megőrzi. Miért? Azért, mert az Olivér és Dr. BRS legutóbbi kollaborációjából született, Évszakok című script lassan megdönti a rekordot.

A dal azért is különleges, mivel a közelmúltban elhunyt legendás énekes, Balázs Fecó eredeti zenéjének feldolgozása – amelyet a két kiváló énekes korábban közösen énekelt a Sztárban Sztár színpadán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!