Mérföldkőhöz érkezett Berkes Olivér - ifaktor

Olivér két meghatározó dalának születésnapját is ünnepli. Nem elhanyagolható tény, hogy a Világítótorony című műve a legnézettebb videóklipje a YouTube-on.


„Különleges hónap számomra ez a december és nem csak a karácsony miatt. Ebben a hónapban jelent meg két számomra nagyon fontos dalom is. Úgyhogy hatalmas ováció és taps a >>Világítótorony<<-nak ami december 15.-én lesz 2 éves és már több mint 5 millióan kattintottatok rá Youtube-on, illetve a >>Visszakér a múlt<<-nak ami december 6.-án volt kereken 1 éves"

– írta az énekes Instagram-oldalán.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

Ahogy a cikk elején látható a Világítótorony nagy közönség-kedvenc, azonban vezető pozícióját nem biztos, hogy sokáig megőrzi. Miért? Azért, mert az Olivér és Dr. BRS legutóbbi kollaborációjából született, Évszakok című script lassan megdönti a rekordot.

A dal azért is különleges, mivel a közelmúltban elhunyt legendás énekes, Balázs Fecó eredeti zenéjének feldolgozása – amelyet a két kiváló énekes korábban közösen énekelt a Sztárban Sztár színpadán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Salma Hayek tősgyökeres mexikóiként, furcsán nézett élete első Taco Bell menüjére.

Mexikóban teljesen más hagyománya van a taco elkészítésének, mint Amerikában.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!